ÜNAL KAYA'YA ARTVİNLİLERDEN ÖDÜL

ÜNAL KAYA'YA ARTVİNLİLERDEN "ANADOLU KÜLTÜR ELÇİSİ" ÖDÜLÜ VERİLDİ.

ÜNAL KAYA'YA ARTVİNLİLERDEN
"ANADOLU KÜLTÜR ELÇİSİ" ÖDÜLÜ VERİLDİ.

ARTVİN BAL VE KÜLTÜR FESTİVALİ KOCAELİ KÖRFEZDE MUHTEŞEMDİ

Kocaeli Körfez İlimtepede gerçekleştirilen 1.Artvin Bal ve Kültür Festivali, Körfez Artvin Kültür ve Dayanışma Derneğinin organizasyonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla yoğun katılımlı bir protokol ve Artvinliler muhteşemdi.Programda Gazeteci Yazar Dünya Kırşehirliler Derneği Başkanı Ünal KAYA'ya "Anadolu Kültür Elçisi" ödülü verildi.

Genel koordinatörlüğünü ve sunumunu Ünal KAYA'nın Gazeteci Sayın Ali ÇINAR ve İşaret Dili Sunucumuz Derya DEMİR'in katkılarıyla gerçekleşen programın hazırlanmasında büyük emekleri olan Dernek Başkanı Sayın Nihat TEKGÜMÜŞ ve yönetimine yürekten teşekkür eden Ünal KAYA "Anadolu'da bulunan kültürlerimizin yaşaması için gayret ediyoruz..Son senelerde Kırşehir,Nevşehir, Niğde, Aksaray, Yozgat, Kırıkkale, Çorum, Trabzon,Antalya, Kocaeli, Ankara gibi illerimizin yanı sıra yurt dışından çok çeşitli ödüllere layık görülüyorum.Bu ödüller benim hizmet aşkımı dahada artırıyor ve üzerimdeki yükün ağır olduğunun farkındayım.Artvinli hemşehrilerimizinde bizlere layık gördüğü bu ödül manidar olmuştur." dedi.

Programa Kocaeli Milletvekili Sayın Haydar AKAR, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet ELLİBEŞ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Sayın,Abdullah KÖKTÜRK, Kocaeli İl Kültür ve Türzim Müdürü Sayın Ercan YAMEN,Körfez Belediye Başkanı Sayın Şener SÖĞÜT, Başkan Yardımcısı Sayın Faruk DENLİ, Bursa Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman ÖZTÜRK, AK Parti Körfez ilçe Başkanı Sayın Ramazan TUNA, MHP Körfez İlçe Başkanı Sayın Zeki GÜRSU,CHP Körfez İlçe Başkanı Sayın Cavit DAĞDEVİREN, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Sayın Cahit SÜRÜM, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Sayın Ömer Faruk COŞKUN, Yeniden Refah Partisi Körfez ilçe Başkanı Sayın Arif AYDOĞMUŞ,Körfez Eski Belediye Başkanlarından Sayın Erhan YENİLMEZ, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye Mcelis Üyeleri, Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mustafa ULUSOY, Eski Kocaeli Baro Başkan Yardımcısı Av.Nuri ALMAZ, Hakim Kenan MISIRLIOĞLU, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Yahya ÖZTÜRK, Derince Eski Belediye Baskan Yardımcısı Sayın Halit YİĞİT, Kocaeli Anadolu illeri Dernekler Birliği ve Kocaeli Mardinliler Dernek Başkanı Sayın Nejmettin KAYA, Bursa Artvin Dernekleri Federasyonu Başkanı Sayın Fetanet YILDIRIM, Bursa Artvinliler Dernek Başkanı Sayın Mustafa SARAÇ, Darıca Artvinliler Dernek Başkanı Sayın Nihat DONCU, Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı Sayın Ayhan YILMAZ, Derince Artvinliler Dernek Başkanı Sayın Binali DUDAK, Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Sayın Alican KAZGAN, Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Sayın Nurettin KAPLAN, Azerbaycan Spor Derneği Başkanı Sayın Tazebey, Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Sayın Turan ŞAHİN, Kocaeli Yüksek Öğrenim gençliğine Yardım Derneği Başkanı Sayın Erhan BİLGİÇ, Kocaeli Çukurovalılar Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay Dernek Başkanı Sayın Erdoğan DAVUT, Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı Sayın Ünal KAYA, Artvinli İş adamlarımızdan Sayın Mustafa ÖZTÜRK, Kocaeli'nden Gazetecilerimiz Sayın Ali ÇINAR, Bülent EKİNCİ, Ulaş TEKİN, Binali ASLAN, daire müdürleri, parti yöneticileri, oda başkanları,stk yöneticileri ve çok sayıda ismini zikredemediğimiz birbirinden değerli misafirlerimizin katılımıyla Şölen havasında gerçekleşti.

Programda Kartepe Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ekibi gösterileri ile adeta herkesi büyülediler.Aysun ARİFOĞLU TEKİN'in okuduğu artvin şiiri büyük beğeni topladı. Sanatçılarımız Zafer TEKGÜMÜŞ, Bizim YAŞAR, Grup BOSELTA sahnelerinde adeta rüzgar gibi estiler.Engellilerin temsilcisi son zamanlarda klipleriyle göz dolduran Aydoğan CAN okuduğu şarkılarla mest etti.Akardiyon sanatçısı aytekin YILMAZ hem çaldı hem söyledi, hemde oynatarak programın finalini gerçekleştirdi.Tulumda Gökhan ÖZCAN, Kemençede Yunus Emre CÜRE kelimenin tek anlamıyla sahnenin yıldızı oldular.ayrıca Ankara'dan katılan kardeşler Artvin yöresel oyunu ile işte bu dedirtti.

Programda katılan sanatçılara plaket ile ödüllendirildi.Çekilişler yapıldı hediyeler verildi.Artvin Arıcılar Birliği Başkanı İbrahim COŞKUN hem konuşma yaptı hemde Arıcılık ve Bal yetiştiriciliği hakkında bilgiler verdi.Ayrıca Bal standı açıldı vatandaş bilgilendirildi.

Program Koordinatörlüğü ve sunuculuğu yapan Ünal KAYA'ya, Anadolu Kültürüne yapmış oldukları katkılardan dolayı "Anadolu Kültür Elçisi" plaketi takdim edildi.

Sabah başlayan program gecenin karanlıklarında sona erdi.

ÜNAL KAYA'YA ARTVİNLİLERDEN

Dolar5.82625.8496